Лео Бианки напуска България – не иска децата му да растат тук!

leo-bianki-2

Лео Бианки и половинката му Лучия възнамеряват да напуснат България и да се приберат за постоянно в родната Италия. Двойката се надява да организира нещата навреме, преди още двамата им сина да са пораснали.

Лео и Лучия имат изключително успешен бизнес с италиански ресторанти у нас, но това няма да ги спре да се завърнат в родината. Звездата от „Биг Брадър“ не се притеснява да зареже веригата си от пицарии, тъй като можел да разчита напълно на партньорите и не се налагало да живее в България, за да контролира работата.

Лео със съпругата си Лучия
Лео със съпругата си Лучия

Близнаците Матия и Николо са още малки, така че могат да понесат една такава коренна промяна. След като пораснат обаче, и завържат приятелства, вече няма да е възможно, разсъждава Лео Бианки.

Италианецът се премества в България още 1994 г. Тогава живее в Бургас и се опитва да стартира собствен бизнес. Пробва на няколко пъти да отвори ресторант по морето, но не му се получава.

Близнаците Матия и Николо
Близнаците Матия и Николо

Късметът му проработва чак през 2005 г., когато участва във втория сезон на „Биг Брадър“. Въпреки че остава на второ място, кариерата му тръгва рязко нагоре. Лео сбъдва и голямата си мечта – да прави свои хип- хоп песни. Отваря ресторант в София и този път му се получава. Завързва много вип приятелства и неусетно става част от българския хайлайф. Бизнесът му се разраства. Гаджето му Лучия също пристига тук и се включва да му помага. Лео сбъдва и друга своя мечта – да води собствено кулинарно предаване.

На практика, с половинката му успяват да постигнат всичко, което биха могли, от живота си в България. Но и двамата вече минават 40- те и все по- често тъгуват за родината си. Въпреки че ходят там за лятната ваканция и празниците, не им стига да преодолеят носталгията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *