Кристина Иванова победи в „Гласът на България“ – 3! Невена Цонева се отказа

kristina-ivanova

17- годишната Кристина Иванова от Попово спечели третия сезон на „Гласът на България“. Основната й конкурентка Невена Цонева се отказа минути преди решаващата битка и отстъпи мястото си останалите три момичета.

Кристина от отбора на Десислава спечели 20 000 лева, нов автомобил и сингъл, продуциран от Би Ти Ви. Изпълнителката имаше и мощна агитка в залата. Криси водеше убедително във вота на зрителите, така че вероятно Невена Цонева щеше да остане втора.

nevena-tsoneva-glasat

Отказът на победителката в първия мюзик айдъл да продължи, определено беше пиар ход. Публиката обаче остана очарована. Не така настроени обаче бяха някои от колегите й. Рут Колева, която не блесна особено в Мюзик Айдъл 3, не спести хапливите коментари по адрес на Невена. Истината обаче е, че Невена Цонева беше най- добрата певица в „Гласът на България“. Не защото има повече опит от останалите, а защото е роден талант.

Кристина Иванова обаче също не е ново лице в ти ви форматите. Младото момиче се е явявало още на 14 години в „България търси талант“ през 2012. Трудно е обаче да се явиш отново в такъв формат, когато веднъж си печелил. Особено когато си имал и някаква кариера, като Невена Цонева.

Менторът на Невена, Миро, заяви в прав текст, че в момента Цонева е най- добрият глас в страната. Остава й само да има късмет този път с продуцентите. Със задачата се е заел близкият й приятел и неин ментор в „Гласът на България“ – Миро.

Кристина Иванова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ekjmo-NfIo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *