Колежките на Гергана Малкоданска й вдигнаха мерника – Ето защо са й бесни:

Синоптичката Гергана Малкоданска не е спряла да пътува по света, откакто заби известния интериорен дизайнер Алекс Ковачев. Пътешествията й обаче, са за сметка на работата й в Нова телевизия.

Другите две синоптички, Никол Станкулова и Деси Банова, вече изнемогват заради честите отсъствия на Малкоданска, тъй като на тях им се налага да поемат смените й. Те не крият недоволството си от своеволията на къдрокосата колежка и непрестанно мрънкат, че само те работят, издават служители на телевизията.

Вчера Гери Малкоданска се прибра от поредната ваканция – този път в Мароко. Синоптичката и дизайнерът Алекс Ковачев прекараха там цели 10 дни заедно с компания. Преди това двойката обиколи няколко страни в Европа. Отскочиха и до Азия, където посетиха Китай и Тайланд.

geri-malkodanska
Малкоданска с Алекс Ковачев

Малкоданска и известният дизайнер наскоро разкриха връзката си, като се появиха заедно на светско събитие. Двойката имаше и друга причина да крие отношенията си известно време– семейното положение на Алекс Ковачев. Доскоро той беше семеен мъж. Някои казват, че е напуснал жена си, заради красивата синоптичка. Според други обаче, отдавна имал проблеми със съпругата си и било въпрос на време да се разведат.

Така или иначе, дизайнерът вече официално е с Гери Малкоданска, като дори е обзавел апартамента й според последните модни тенденции. Красавицата се похвали с новия облик на жилището си по време на участието си в „Черешката на тортата“.

Тогава и колеги, и зрители, останаха в недоумение как е платила баровското обзавеждане със скромната заплата на синоптичка. Отговорът обаче бързо стана ясен, след като цъфна за първи път под ръка с Алекс Ковачев.

Гергана Малкоданска е свикнала на доста висок стандарт на живот покрай дългогодишната си връзка със сина на Ахмед Доган – Демир. Сега на парите на наследника на бившия лидер на ДПС се радва самозваната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз. Но къдрокосата синоптичка пак успя да удари кьоравото.

Дизайнерът Алекс Ковачев също е милионер, тъй като от години работи със заможни чуждестранни клиенти от цяла Европа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *