Къци Вапцаров аут от къщата на Биг брадър ол старс

katsi

Къци Вапцаров е втората изгонена звезда от къщата на „Биг брадър ол старс“. Нисичкият шоумен не успя да се пребори с Борислав за оставане с шоуто, който също беше на косъм.

Съквартирантите на Къци не се трогнаха от изгонването му. Най- щастлива беше Соня Колтуклиева, която беше в тежък конфликт с Вапцаров. Освен това, любимецът й Боби се спаси от изгонване и ще остане при нея поне още седмица.

Първи се спасиха Ваня Червенкова и Евгени Минчев. По неведоми пътища мнимият лорд дори се оказа първи по брой гласове. С близък резултат до неговия беше бизнесдамата, за която вероятно, отново има организирано гласуване, като в предния й сезон.

katsi-1

Къци Вапцаров също не изглеждаше притеснен от излизането си. Шоуменът заяви, че се прибира от дома. Ваня Червенкова единствена се сети поне да го изпрати до вратата.

И в този формат Къци се превърна бързо в аутсайдер. Съквартирантите му останаха в лошо впечатление от него още на първите светкавични номинации и елиминации, когато не спаси близката си Соня Колтуклиева, която не веднъж го защитаваше в техния сезон, а предпочете Евгени Минчев. Липсата на мнение и позиция бързо насъскаха силните характери в този сезон срещу шоумена. Поведението на Къци този път обаче не успя да заблуди и публиката. Така престоят му в къщата се съкрати до две седмици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *