Жоро Бирмата заби Алисия

alisia

Георги Станоев – Бирмата скочи на нова кака от фолк жанра. Новата му тръпка е Алисия, като милионерския наследник платил клипа към скандалния й дует с Тони Стораро.

Хората от екипа на видеото останали като втрещени, когато видели Бирмата на снимачната площадка. Двамата с Алисия си разменяли открито нежности, като изобщо не се притеснявали от любопитни погледи, пише хотарена.нет.

joro-birmata
Бирмата с майка си

Певицата е известна като любителка на по- млади мъже. И Валери Божинов, и Ники Михайлов са по- малки от Алисия. Бирмата пък си пада по каки. Пернишкият бизнесмен обаче има и доста кривини в характера си. Бирмата е известен ревнивец и именно поради това пропадна връзката му с Преслава. Затова и не пропуснал да наблюдава отблизо снимките на видеото на Алисия – за да контролира всичко, което се случва, разкриват осведомени източници.

Бирмата напоследък е забелязван често и по заведенията, в които се изявява новата му тръпка. Перничанинът е доста щедър към гаджетата си. Бизнесменът харчеше на поразия по Преслава, така че вероятно и Алисия ще е на плюс от връзката им.

Алисия. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/S49eCCiw288

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *