Жана Бергендорф гази на пътя! Хвърчи със 160 км/час из София!

jana-bergendorf-6

Жана Бергендорф фучи със 160 км/час по Цариградско шосе! Не за първи път обаче червенокосата певица гази толкова категорично правилата за движение по пътищата. Бергендорф не веднъж е засичана да развива много над позволената скорост със своя „Мини Купър“.

Миналото лято туристи в Лозенец сигнализираха, че скандалната певица едва не прегазила дете в центъра на курорта, тъй като летяла със 175 км/час.

jana-bergendorf-3

Този път победителката от Х- фактор била спипана от екип на „Папараци“. Певицата била видимо силно изнервена, но не е ясно дали е било заради следенето. Бергендорф припряно ровичкала в дамската си чанта близо пет минути, докато търси нещо. Действието се развило на паркинга на столично заведение.

Усилено се шушука, че певицата има проблеми с дрогата. Жана Бергендорф често е набеждавана, че се друса с кокаин и дава всичките си пари за наркотика. Слуховете се засилиха, след като това лято беше арестувана след зверски битов скандал с неин любовник.

Двамата бяха арестувани във видимо неадекватно състояние. А Бергендорф беше ранила в крака гаджето си с нож, тъй като той я ударил.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *