Хванаха Моника Валериева в данъчна измама! Виж Тук:

monika-val-6

Спипаха Моника Валериева в укриване на доходи. Моделката декларирала печалба от нула лева на фирмата си за миналата година, пише в. Телеграф.

От няколко месеца тя търгува с изкуствени мигли, които внася от Китай. Предлага ги като луксозен продукт, а няколко нейни дружки моделки ги рекламираха в профилите си в социалните мрежи. Като дори Николета Лозанова, с която бяха скарани заради Валери Божинов, й удари едно рамо в промотирането на лъскавата стока.

Пред данъчните Валериева обаче отчита, че няма никакви приходи. Но е добре известно, че мургавата моделка се радва на доста висок стандарт на живот. А и пътува толкова често в чужбина, че трябва да разполага наистина с много високи доходи. През лятото обикаля най- скъпите курорти у нас, в Гърция или Турция. А през зимата се скъсва да пътува до Дубай, Бали и пр.

monika-val-10

Една от версиите е, че бизнесът на Моника е само за пред хората, за да крие зад него поредния богат и щедър спонсор. Ту я спрягат с богати родни бизнесмени, ту със заможни чужденци.

Бръмчалката упорито мълчи за личния си живот и само от време на време сервира, че има ново гадже, което разбира се, е много заможно. И, разбира се, никога не се показва. Следват екскурзии в чужбина, перчене със скъпи бижута, снимки от разхвърляни хотелски стаи, закуски по бельо и пр. А понякога моделката цъфва и с годежен пръстен.

Моника Валериева обаче има да доказва доходи и пред съда. Тя съди режисьора Люси Иларионов вече втора година за обида и клевета, след като той я нарече „проститутка“ във Вип Брадър. Делото е много тежко, а битката между двете страни често излиза и извън залата.

Иларионов се оплака, че на няколко пъти му звънели мутри да го плашат да не закача Моника. А той пък й отвърна със супер цинична песен, изпята от приятелката му Ани Хоанг и озаглавена „К*рва като Моника“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *