Гущеров би шута на плеймейтката Анджелина! Ето с какво го вбеси силиконката:

hristian-gushterov

От ден до пладне се оказа аферата на Християн Гущеров и напористата плеймейтка Анджелина. Милионерският наследник бил шута на силиконката няколко дни след рождения си ден, на който дори я бил запознал със семейството си.

Новоизлюпената фолк певица пък останала шокирана от внезапния обрат в отношенията й с Гущеров. Бившият на Мара Отварачката си прибрал обратно джипа и охраната, които бил дал на Анджелина.

За да излезе от срамната ситуация пред дружките си, апетитната блондинка разправяла, че сама решила да разкара Гущеров. Но едва ли някой се е вързал на приказките й, тъй като малко преди внезапната раздяла, още ликувала, че е забила бившия на Мария.

andjelina

Анджелина вече си представяла, че и тя ще стане голяма фолк звезда с парите на богаташката фамилия. Но, вероятно именно поради тази причина, милионерът е решил да я разкара. Гущеров бил категоричен, че повече няма да гради сериозна връзка с фолк певица, след разочарованието от брака си с Мария. Щял да ги ползва само за джиджи- биджи, но без да дава нито една стотинка за клипове.

Плеймейтката Анджелина пък не би изпуснала просто ей така някой богаташ. След като й избяга Любо Бентлито, който наля солидна сума пари за старта на кариерата й, едва ли би изгонила Гущеров и милионите му.

Бившата госпожа Гущерова обаче със сигурност е много доволна от това развитие на отношенията им. Мария беше побесняла от факта, че младата златотърсачка се хвали нагоре- надолу как я е изместила.

Новината за раздялата на младия милионер е зарадвала със сигурност и целия столичен контингент от бръмчалки, които сега на рояци ще кръжат около него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *