Гeри- Никoл пияна- заляна на рождения си ден! Не е за вярване с кого се натиска!СНИМКА:

20393542_226360801219670_5058874787766468608_n

Преди дни Гери- Никол отбеляза 19- я си рожден ден с грандиозно и много лъскаво парти във Варна. Певицата обаче забранила на гостите си да пускат в социалните мрежи снимки и клипчета от празненството.

Но пикантни кадри от бляскавото парти все пак се появиха. На един от тях, видимо пияната рожденичка, се е увила около врата на фолк идола Галин и се е притиснала към мускулестото му тяло.

Въпреки че певицата претендира, че не близва алкохол, свидетели разкриват, че била доволно наквасена. Опиянената Гери- Никол не спирала да се натиска на най- горещите красавци, които присъствали на партито й.

Освен че се натискала на Галин, рожденичката се усуквала и около колегата си Наско Колев, който също бил сред гостите й.

Гери- Никол се натиска на Галин

Явно Гери- Никол се е решила най- после да си хване гадже и да скъса оковите на девствеността. Тийн звездата не крие, че все още не е била с мъж, а провокативните танци и текстове са само поза. Имиджът на лолитка е само рекламен трик, който прикрива пълната липса на какъвто и да е опит с противоположния пол.

В живота Гери- Никол е ледена кралица, която държи надалече момчетата. Тя тръби, че засега няма нужда от гадже, защото е изцяло погълната от музикалната си кариера. Била си самодостатъчна и не изпитвала необходимост да си има приятел.

Но нещата вече може и да са се променили. Още повече, че младата певица е заобиколена от толкова много ухажори, че все някой ще й се хареса, колкото и да е придирчива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *