Гей ли е Христо Живков?

hristo-jivkov-1

Съмнения за сексуалната ориентация на Христо Живков обзеха съквартирантите, заради странния му отказ да се снима в пародийния сериал на Вип Брадър.

Нито жестоките санкции, наложени от Биг Брадър, нито молбите на останалите участници, успяха да докоснат сърцето на актьора.

Първоначално, Христо Живков оправда отказа си, като заяви, че не давал току- така лицето си. Приемал от десет роли една- единствена. После заяви, че по принцип отказва роли, които изискват да се показва гол, както и интимни сцени. Признанията му доста озадачиха съквартирантите.

Ути разкри, че Христо му споделил намеренията си да завладее Холивуд. Но дали и там ще си позволява да отказва девет от десет роли?, чудеше се известният тв кулинар.

После, Живков смени плочата – причината била Емануела. Актьор от неговия ранг не искал да пада толкова ниско, че да снима общи сцени с фолк певица. Биг Брадър обаче му предложи вариант да смени Емануела с Надя от „Елит“. Но и този вариант беше отхвърлен от актьора.

Жоро Торнев положи кански усилия да убеди Христо, но напразно
Жоро Торнев положи кански усилия да убеди Христо, но напразно

Накрая, Христо извади трети аргумент – има нова любов, която не искал да наранява. Жената живеела отвъд океана и не искал да го гледа как се целува с друга, пък било то и на шега.

В крайна сметка, Биг Брадър наказа потресаващо жестоко съквартирантите, заради тоталния отказ на Христо Живков да се снима. Вип- овете бяха лишени от спалното си бельо, всичката посуда, цигари, алкохол, ток за хладилника и останалите ел. уреди, гримовете на дамите, всички слънчеви очила и дори от топла вода.

Въпреки жестокото наказание, съквартирантите продължиха да толелират странното и абсурдно поведение на звездата от „Страстите Христови“. Емануела се ядоса за неправдивото отношение и им заяви, че ако Миглена го беше направила, щяха да я разкъсат. Но на Христо всички му мълчат.

В знак на протест фолк дивата си запали цигара от своите резерви, които й се полагат по договор. Биг Брадър обаче реши да стигне още по- далече с наказанието и прибра всички дивани и столове от вип- къщата.

На следващия ден обаче, Христо Живков продължи да отказва на съквартирантите да се снима в продукцията а ла Боливуд. Нито молбите на жените, нито опитите на другите мъже да го омилостивят дадоха резултат.

Накрая, както винаги, го отнесе Емануела. Ути Бъчваров нападна фолк певицата и я обвини, че заради нея останали без дивани и столове. Тв кулинарят обаче не посмя да се развика със същата сила на приятеля си Христо Живков, за който всички останаха без топла вода, прибори, гримове и спално бельо.

Алогичното поведение на актьора обаче събуди и по- особени подозрения към него. Независимо едни от други, Миглена Ангелова и Вальо Михов стигнаха до извода, че вероятно Христо Живков лъже за мнимата приятелка в САЩ. Според тях, актьорът крие нещо повече, като например, че е гей и нечия държанка.

Единствената връзка на актьора, известна в медийното пространство, е с 20 години по- възрастната от него писателка Виргиния Захариева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *