Гъмов налази и Моника Валериева

gamov-monika

След неуспеха, който претърпя с флирта си с Преслава, сега актьорът Станимир Гъмов се прехвърли на друга своя съквартирантка: Моника Валериева. Апетитната брюнетка заяви още в къщата на Вип брадър 2015, че си пада по кукловода и бясно ревнуваше от фолк дивата.

И докато в риалити формата Гъмов остро критикуваше момичета от типа на Моника Валериева, извън шоуто явно не е съвсем така. Актьорът и 25- годишната моделка редовно излизат заедно с други участници от Вип брадър и не крият симпатиите си един към друг.

monika-valerieva-2

Моника стана доста близка в къщата с актрисата Ернестина Шинова, с която деляха едно легло. Плеймейтката сподели първо на нея, че си пада по колегата й Гъмов. Ернестина влезе в ролята на сватовница и побърза да разкрие на Гъмов, макар и с недомлъвки, че младата красавица много си пада по него. Тогава обаче той се изпусна репликата, че не му е там мястото.

И след като флиртът с Преслава секна веднага след шоуто, въпреки че двамата са в приятелски отношения, Гъмов може би е решил да се прехвърли на другата си обожателка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *