Галя от „Каризма“ болна от СПИН – лекува се в Лондон

Галя от Каризма научи най – ужасната новина, която може да бъде поднесена на човек. Певицата разбрала, че е болна от СПИН и това я съсипало, споделят нейни близки.

galya-karizma

Точно затова тя напусна България преди време и тотално заряза музикалната си кариера. Галя решила да отиде в Лондон, защото там и медицината е на много по – добро ниво, а и специалистите са много по – компетентни. Също така за разлика от България, където здравеопазването се е превърнало в една политика, там за лечение лекарите не искали никакви пари. За шокиращата трагедия знаели само Миро и някои близки на Галя.

Всъщност за болестта си тя разбрала случайно. С желанието си да дари кръв отишла в болницата, в която служителите установили, че е ХИВ позитивна. Тя обаче е един много уравновесен и силен човек  и е категорична, че няма да се предаде  и ще се бори докрай.

duet-karizma

В България певицата се прибира много рядко, и то само за да види родителите си. Споделя, че избягва да излиза по шумни места, защото не иска да стане обект на коментари на папараците. Всички нейни познати таят надежда тя да се оправи, благодарение на лекарствата, които пие.

Галя със соло проекта си. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/fFd1zsJbF1s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *