Гаджето на Дара я заряза! Хукна след друга певица от Х фактор!

Младият поет Константин Трендафилов изтърпя едва няколко месеца щурата певица Дара. От известно време двамата вече не споделят нито общи селфита, нито общи клипчета, както преди.

Раздялата им обаче изобщо не е била драматична, тъй като изглежда, че вече са я преодолели. Нещо повече. Константин Трендафилов открито проявява интерес към една от новите звезди на Х фактор – наскоро отпадналата англичанка Манал. Той агитираше приятелите си в социалните мрежи за нея. А след отпадането й от шоуто, всячески се опитва да се домогне до нея чрез социалните мрежи.

Константин и Дара се запознаха през пролетта по време на снимки за „Черешката на тортата“. Още тогава си личеше, че са се харесали. А малко по- късно признаха, че са станали гаджета. Двамата отидоха заедно на почивка в Гърция. А после дори работиха по два общи проекта.

Дара и Константин издържаха само едно лято

Първо, Константин уреди Дара да участва в негова реклама за мобилен оператор. После написа текста към последния хит на певицата „Недей“. Но явно с това са се изчерпали отношенията им.

Младата певица не искала още да подхваща сериозна връзка. А неконтролируемият й характер със сигурност е дошъл в повече на поета- рекламист. Но певиците от Х фактор явно му останат слабост, тъй като сега усилено се увърта около екзотичната красавица Манал. Английската актриса, която живее в България от няколко години, му е по- близка до възрастта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *