Фолк певицата Магда призна, че е бременна! СНИМКА:

magda-1

Фолк певицата Магда пусна снимка в социалните мрежи, с която потвърди слуховете, че скоро ще стане майка за първи път. Тя позира от фитнес залата, с доста наедряло коремче.

Снимката е придружена от текст, който не оставя никакво съмнение за състоянието й: „Работим за ръце, а коремчето расте“.

33- годишната певица е бременна от гаджето си Влади, с когото са заедно от доста време. Въпреки че вече е в напреднала бременност, само коремчето издава, че фолк дивата очаква дете. Фигурата й е непокътната, и дори продължава да ходи на фитнес.

magda

След скандалите преди седем- осем години с тогавашния й приятел Красьо Черния, Магда упорито крие личния си живот в тайна. Покрай връзката си с бизнесмена- лобист, тогава тя се оказа в центъра на един от най- големите политически скандали през последното десетилетие.

Но не проблемите му със закона сложиха край на отношенията й с Красьо, за когото певицата беше убедена, че е любовта на живота й. В момента, в който Магда поискала шестгодишната им връзката да се задълбочи със сватба, бизнесменът си плюл на петите. Бързо си хванал нова красавица, която да му топли леглото, а фолк певицата се поболя от любовна мъка.

След като се съвзе от депресията след разлъката с Красьо Черния, фолк певицата смени няколко гаджета, докато най- после срещнала настоящия си приятел Влади, от когото е бременна.

Тя не иска много да говори за отношенията им, но е напълно убедена, че той е най- подходящият за нея. За разлика от другите мъже преди това в живота й, Влади още от началото искал да имат дете и да бъдат истинско семейство. Магда най- после се почувствала щастлива, след години на любовни разочарования. А и той  сбъднал голямата й мечта да стане майка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *