Ето коя е новата „Мис Плеймейт“:

След оспорвана надпревара, вече е ясно името на новата „Мис Плеймейт“. С титлата от еротичния конкурс се окичи варненката Нора Недкова.

24- годишната танцьорка беше сред спряганите фаворитки за спечелването на състезанието. Но въпреки това, се очакваше то да бъде спечелено от актрисата Анна- Мария Чернева, която нашумя с участието си в „София ден и нощ“. Тя обаче остана подвластничка.

Победителката Нора Недкова се издържа като танцьорка в известен столичен клуб. Има участия и в различни видеоклипове. Но амбициите на горещата блондинка са много по- големи от това. Тя мечтае да пробие в чужбина. Но как ще стане това, не е ясно.

Още преди конкурса, Нора Недкова се хвалеше, че няма пластични операции. И дори бюстът й бил напълно естествен. Ако това наистина е така, то тя ще е втората победителка без силикон, след Ася Капчикова преди две години.

За разлика от предишни години, засега няма скандали заради избора на Нора Недкова. Победителката не скри, че най- много я радва фактът, че никой не оспорва победата й.
В сравнение с други издания, този път имаше и доста богат избор от кандидат- плеймейтки.

През последните години конкурсът понесе доста критики, че се е свил до гаражна надпревара. Но откакто с организацията се заеха Христо Сираков и Любен Дилов- син, еротичната надпревара отново доби лъскав имидж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *