Ето какъв хонорар прибра Зарко, за да се гаври с Деси Слава в „Биг брадър“:

desislava-zarko

Зарко влязъл в къщата на Биг брадър ол старс срещу солиден хонорар. За да изтезава емоционално бившата си половинка Деси Слава, ММА боецът е прибрал 30 000 лева, пише хотарена.нет.

Влизането на Зарко в къщата доведе фолк певицата до нервен срив. Деси Слава не спря да плаче часове наред. Зарко дори я попита дали иска да си тръгне от къщата, а певицата хълцайки му каза, че иска да остане. Фолк дивата обаче не успя да се задържи за дълго време в компанията му.

Емоциите взеха връх и певицата отиде да се наплаче под завивките си. Евгени Минчев обаче я придърпа в спалнята си и я подкани да излее душата си. Въпреки че двамата не се харесват особено, съсипаната Деси сподели всичко, което й тежеше на лорда.

desi-slava-zarko

Защо влезе Зарко?, недоумяват зрителите. Още с първите си реплики ММА- цът започна да се държи грубо в Деси Слава. Певицата го помоли да каже пред цяла България, но най- вече заради приятелите й, дали я е изоставил заради друга жена. Зарко само се усмихна ехидно и й отговори, че щом тя го знае, няма защо другите да го знаят. Тогава защо е влязъл в шоуто, щом не иска публично да говори за отношенията им?

След това певицата го обвини, че заради него пак пуши. Зарко отново я скастри ехидно, че сигурно е заради кариерата й. Деси обаче му отвърна подобаващо и заяви, че няма проблеми с кариерата си, а с личния си живот.

После певицата се оттегли в спалното помещение, за да се успокои от преживения шок. Пред няколкото съквартиранти, които бяха при него, Зарко сподели, че връзката не може да е само компромиси, а Деси Слава е избрала работата си пред него.

ММА боецът изглежда категоричен в позицията си спрямо отношенията си с фолк звездата. Защо обаче се е съгласил да накара да страда пред цяла България? Остават грозните съмнения, че младият мъж се е полакомил да лапне хонорара, вместо да спести мъките на бившата си половинка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *