Ето как лъсна раздялата на Рачков и Мария Игнатова:

dimitar-rachkov-maria

Димитър Рачков се появи сам на купона след финала на шоуто за имитации, което водеше.

От доскорошната му половинка Мария Игнатова нямаше и следа. А актьорът прекара вечерта основно в компанията на сценичния си партньор Зуека и съпругата му Ани.

В момента блондинката се изявява само като водеща на „Господари на ефира“. Епизодът обаче се снима по- рано през деня, а вечерта се пуска запис, така че нямаше спънки пред Игнатова, за да се появи на афтърпартито. Никой от гостите на купона обаче не задал на актьора неудобния въпрос: „Къде е Мария?“, защото от месеци всички са наясно с отношенията им.

Рачков от месеци не се е появявал с Мария Игнатова
Рачков от месеци не се е появявал с Мария Игнатова

Истината за края на връзката им лъсна на рождения ден на шефа им Магърдич Халваджиян през февруари. Тогава на партито се появи само Игнатова, но не сама, а с … цирковия артист Енчо Керязов. Рачков пък изобщо не стъпил в заведението.

Блондинката и акробатът не се постарали особено много да крият връзката си. Не след дълго пък Мария се изнесе от дома на Димитър Рачков в Панчарево и заживя в свой апартамент в „Лозенец“.

Актьорът се старае да се държи и да не му личи много- много колко страда за дългогодишната си половинка. Но той видимо е посърнал от поредното разочарование в любовния си живот.

За капак, брат му Петър продължава да  създава проблеми и да го излага пред цяла България. В момента той е подсъдим в Бургас за разпространение на наркотици. Но това далеч не е първата издънка на Петър. До момента обаче все се разминаваше със затвора. А дали ще успее и този път да се измъкне от правосъдието, предстои да видим.

Единствената радост за Димитър Рачков е синът му – 9- годишният Митко. Той отсега се готви да наследи професията на баща си и вече трупа опит на екран. Детето получи епизодична роля в сериала „Откраднат живот“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *