Ето я бременната Деси Слава – СНИМКИ:

desi-slava-12

Бременната Деси Слава беше изловена от папараци в близост до дома си. Певицата наскоро призна, че очаква бебе от гаджето си Благой Найденов, но не иска да коментира състоянието си. Фолк дивата се тресе от суеверия и не иска да дава повод на зложелателите си да шушукат зад гърба й.

desi-slava-bremenna-1

Фигурата на Деси Слава не оставя никакво съмнение, че е бременна. Певицата е в петия месец и вече доста е наедряла. Тя се опитва да прикрие тялото си, като е облякла широк шушляков анцуг. Но коремчето й се очертава съвсем ясно изпод горнището.

desi-slava-bremenna

Бременността явно е отворила вълчи апетит у певицата, тъй като за краткото време, докато е навън, тя с голяма наслада омита една шоколадова вафла.

desi-slava-bremenna-3

На връщане от кратката си разходка, фолк дивата се прибира с две обемисти торби с покупки. Товарът изглежда тежък, но бременната певица с примирено изражение си го носи.

desi-slava-bremenna-2

Деси Слава наскоро призна, че както сама си е отгледала първото дете, по същия начин може да се справи и с второто. С таткото Благой Найденов в момента са много щастливи заедно, но колко време ще е така, никой не може да каже. Затова фолк певицата не изключва възможността отново да й се наложи да е самотна майка.

В момента Деси Слава издържа не само големия си син Майки, но и гаджето си Благой, както и самата себе си. А след раждането ще трябва да осигури и прехраната за бебето. Но най- голямото желание на певицата беше отново да стане майка, така че тя е приела рисковете.

Младият Благой също няма абсолютно никакви притеснения, че толкова рано ще става баща, тъй като певицата добре се грижи за него. Наскоро Деси Слава го обзаведе с луксозен автомобил, който му купи с хонорара си от „Като две капки вода“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *