Емилия разкри защо не показва дъщеря си – Виж Тук:

17439107_412394745792040_5090014125296189440_n

Емилия разкри защо не иска да показва малката си дъщеря Мира.

Фолк певицата призна, че бебето е много кротко и постоянно се усмихва. Освен това, момиченцето отсега се очертава като голяма красавица. Затова Емилия се притеснява някой да не урочаса бебето и предпочита да не го показва.

Фолк дивата и половинката й Коко Динев спорили доста за името на дъщеря си. Бизнесменът искал да се казва Ана. Емилия пък настоявала да е Мира. В крайна сметка, той отстъпил и кръстили дъщеря си, както искала певицата.

Емилия пази дъщеря си от уроки

Емилия разкри, че с Коко отдавна искали да имат още едно дете. Когато забременяла, още преди да си направи теста усетила, че е станало. Затова и двамата не били изненадани, когато видели двете чертички.

Певицата роди второто си дете в началото на октомври. Но предпочете да не отлага завръщането си към изявите на живо. Лека- полека фолк дивата си връща фигурата отпреди раждането. Но излишните килограми от бременността не се отразяват на ангажиментите й. Певицата се оказа затрупана с работа, макар че отсъства няколко месеца от сцената.

Емилия обаче е категорична, че се старае програмата й да не е прекалено натоварена, за да има достатъчно време за семейството си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *