Емилия показа за първи път малката Мира! СНИМКА:

emilia-4

Първа снимка на дъщеря си Мира публикува фолк дивата Емилия. Певицата роди второто си дете преди четири месеца, но не искаше да го показва, освен на най- близките си.

На снимката малката Мира е завита с кукленско розово одеяло на розички. Лицето й обаче е прикрито от завивката и се вижда само косичката. Емилия написа към снимката следния коментар: „Пълно щастие“.

Фолк певицата обаче, побърза да се завърне към сценичните си изяви и едва устиска да стои вкъщи 40 дни след раждането на дъщеря си. Въпреки че все още не си е върнала фигурата отпреди бременността, Емилия няма притеснения да се показва пред феновете си.

Малката Мира

Фолк певицата е затрупана от покани за участия, но все пак се старае да има достатъчно време, за да се грижи за бебето си. Половинката на Коко Динев не крие, че разчита на помощта на бавачка, която да я отменя, когато е на работа.

Фолк дивата признава, че е пропуснала доста важни моменти от израстването на сина си Иван, а най- вероятно същото ще се случи и с дъщеря й. Но заради работата й, понякога се налагало да жертва времето за децата си.

Малката Мира се роди след тежка криза в отношенията между Емилия и Коко Динев. Но втората й бременност успяла да скрепи връзката им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *