Емилия си отмъсти жестоко на Коко Динев! Ето как го подреди:

Емилия явно все още не е преглътнала раздялата с Коко Динев. И не само, че не я преживяла, но таи лоши чувства към бившия си.

Преди дни фолк певицата пусна нова песен, а текстът към нея е повече от брутален. Още в първия куплет се пее, че „някъв мухльо я предал“, което едва ли е случайно. Колежките на Емилия са убедени, че песента е посветена на бившия й Коко Динев.

Месеци наред фолк дивата от Гълъбово се опитваше да убеди всички, че е щастлива без бизнесмена и дори намекваше, че има нов мъж в живота си. Но се оказало, че е само за фасада.

След поредната раздяла, Емилия се надявала, че Динев отново ще хукне да я моли да се върне при него. Но този път не станало така. Бизнесменът сякаш чакал на вратата певицата да го изгони, за да хукне с чиста съвест пак по други жени.

Месеците минавали, а той така и не правил стъпка към Емилия, за да се съберат отново. Накрая на певицата й станало ясно, че този път раздялата е окончателна. Двамата се виждат само покрай децата, но нищо повече.

Емилия се опитваше да показва, че не й пука, но изобщо не било вярно. Така се появил на бял свят бруталния текст към новата й песен, озаглавена „Все ми е едно“.

Сега тя се спуква от работа, за да издържа себе си и двете деца. Коко Динев давал пари за издръжка на наследниците си, но явно сумата не е достатъчна. Затова Емилия се опитва да припечели нещо от продажбата на всевъзможни артикули със своя лик – плакати, тениски, картички, както и на албумите си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Емилия си отмъсти жестоко на Коко Динев! Ето как го подреди:"

  1. coconut oil are   25.11.2019 at 13:26

    Thanks for sharing your thoughts on Емилия. Regards

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *