Емануела пак е трън в очите на съквартирантите! Ето Защо:

emanuela-19

Емануела отново стана повод за скандал в къщата на „Вип Брадър“. За отрицателно време фолк дивата се превърна в един от най- недолюбвания съквартирант от групичката около Ирина Тенчева.

Повод за урагана, който се развихри в къщата, беше съвсем невинен – облеклото на фолк дивата. Емануела се беше накиприла за свое участие, когато най- безцеремонно моделката Глория й заяви, че изглежда ужасно и облеклото й изобщо не е добре съчетано.

Певицата се беше издокарала с къса черна рокля, дантелен чорапогащник, бели обувки и лъскава чантичка. Глория й направи забележка, че трябва да си смени обувките и дори й предложи свои. Емануела обаче я контрира, че няма да й станат. Тогава се намеси Деси Цонева и предложи свой чифт, тъй като се оказа, че двете с певицата имат един и същи номер.

gloria-petkova-2

Без да обръща внимание на обидите, с които започна да я засипва Глория, Емануела отиде да се преобуе. А щом й видях гърба, и останалите съквартиранти наскачаха да я клюкарят и да й присмиват зад гърба.

Най- силно се разлюти режисьора Жоро Торнев. Той я обвини, че изглежда като излязла от порно филм. Фолк певицата Рени обаче се намеси да защити колежката си, като заяви, че по тези заведения хората така се обличат, че дори и много по- разголени от Емануела.

Борислав Комсийски също се опита да защити зеленооката дива и заяви, че това е сценично облекло, все пак.

Накрая обаче го отнесе Жана Бергендорф. Поп дивата избухна в сълзи, след като Глория заяви, че може да е изрод, но поне се облича с повече вкус от Емануела.

А фолк дивата отново успя да запази самообладание и излезе за поредното си участие, докато съквартирантите й си останаха в къщата да съскат още дълго зад гърба й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *