Емануела изтрепа рибата с разкрития за новото си гадже!

Емануела за първи път разкри пикантни подробности за връзката си с бизнесмена Мартин Николов, известен също като Елвиса.

Фолк певицата призна, че е лудо влюбена в него. Дори много повече, отколкото той в нея. „В началото беше обратното“, казва тя, без грам притеснение, както винаги.

„Не ми се бърка в работата, дори да не е съгласен с някои от решенията ми“. Емануела разкрива също, че за първи път се чувства като жената във връзката. А най- ценното качество на Мартин било чувството му за хумор.

Всъщност двамата се познавали от много години. Но винаги били просто познати, които се засичат в общи компании. Преди известно време обаче, открили, че чувствата им са преминали в нещо по- сериозно.

Заради Емануела, Мартин Николов се разведе. Той има две деца от брака си, като вече е запознал певицата с тях.

Двамата все още не живеят заедно, но са буквално неразделни. Засега не обсъждат темата за брак или общо дете. Преди време Емануела обаче призна, че е готова да роди и трето, стига да срещне подходящ партньор.

След скандалите с бащата на второто й дете – Димитър Динев, двамата най- после са оправили отношенията си. Въпреки че отново прехвърчаха искри между певицата и настоящата приятелка на милионерския син.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *