Драма! Светлана Василева напусна Християн Гущеров! Не иска да го вижда повече! Виж Тук:

Драматичен обрат претърпяха отношенията на Светлана Василева и Християн Гущеров! Тази сутрин плеймейтката напуснала палата в „Бояна“ на младия баровец, разкриват от обкръжението й. Решението за раздялата било изцяло нейно. А причината била много деликатна.

Раздялата на вип двойката идва като гръм от ясно небе. Само преди седмица Светлана се прибра при Гущеров след участието й в „Биг Брадър мост уонтед“. Тя дори се похвали колко романтично я посрещнал милионерският син – с изтънчен букет цветя и торта във формата на две слети сърца с надпис „Добре дошла у дома, любов моя“. Гущеров бил събрал приятелите й на парти по случай завръщането й у дома.

Милионерският наследник и плеймейтката се залюбиха през лятото. Той почти веднага покани Светлана да живее в палата му в „Бояна“. Тя пък не спираше да се хвали из медиите, че е готова да се омъжи за него и да му роди деца. Въпреки че й подмятаха, че той само си запълва времето с нея. Че я използвал, за да дразни все още официалната си съпруга Мария. Блондинката обаче беше категорична, че двамата имат много сериозни отношения.

Какво се е счупило помежду им в последните дни, не е ясно засега. Но Светлана Василева била категорична, че няма да се върне при милионера, каквото ще да става. Тя нямала и особено желание да разкрива причината за раздялата им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *