Джулия Бочева и Никола Стоянов от Революция Z – разделени! Ето защо скъсаха:

djulia-bocheva-1

Актрисата и певица Джулия Бочева, по- известна като Ани от „Революция Z“, е сама  от няколко месеца! Оказва се, че с половинката й от сериала и в живота Никола Стоянов (Тино), вече не са двойка.

Причината за раздялата между екранните Тино и Ани са оказала финансова. След като БТВ спрели проекта, секнали и паричните постъпления в домакинството на Джулия и Никола, които живееха заедно.

Двамата се влюбиха почти веднага след началото на работата си по ученическия сериал преди три години. Бързо заживяха и под един покрив. Докато били ангажирани с поредицата и групата „Революция Z“, нямали никакви финансови притеснения и отношенията им били повече от розови.

djulia-bocheva

Когато обаче сериалът беше спрян, двамата напуснаха и групата, тъй като нямаше смисъл повече да участват. Нови възможности обаче така и не им се отворили. Отношенията им започнали да се изнервят от липсата на работа и парични постъпления. Така че, Джулия и Никола се разделили преди няколко месеца.

Отскоро Бочева поне си намери ангажимент – участието си в „Като две капки вода“. Актрисата и певица определено успя да блесне с таланта си, а шоуто ще й помогне по- лесно да си намери ангажименти след това.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Джулия Бочева и Никола Стоянов от Революция Z – разделени! Ето защо скъсаха:"

  1. габриела   06.07.2016 at 2:49

    Аз не вярвам в новината че Джулия и Нокола са се раздели ли те на едно интервю казаха че работата или нещо друго ще ги раздели. Така че НЕ ВЯРВАМ!!!???

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *