Джена си връща формата след раждането! Снимки:

djena-7

Джена се е заела сериозно с тренировки във фитнеса, за да влезе във форма максимално бързо. Фолк дивата зарадва феновете си със снимки от спортната зала и им призна, че често мисли за тях.

Вероятно певицата вече подготвя завръщането си на сцената, макар че все още не е обявила нещо конкретно. Засега Джена коментира пред почитателите си в социалните мрежи, че е отдадена изцяло на грижите за бебето си. Но намира всеки ден време за тренировки, така че бързо ще успее да си върне фигурата отпреди бременността. А и тя не качи кой знае колко килограми.

Фолк певицата роди първото си дете преди месец и половина. Явно възстановяването й след секциото се случва скоростно, тъй като вече има възможност да тренира. Джена се старае да посещава фитнес залата всяка сутрин, а след това целият й ден да е свободен, за да гледа бебето.

Снахата на „Канарите“ възнамерява да е в топ форма в началото на лятото, за да има възможност да ходи по участия. Сезонът е изключително доходоносен за фолк певиците, заради многобройните ангажименти по морето. Миналото лято Джена беше сред най- оборотните звезди на „Пайнер“, а със сигурност и тази година ще е така. Интересът към певицата е изключително голяма, заради отсъствието й през последните месеци.

А и Джена едва ли ще подари на конкурентките си своята ниша. Фолк дивата от Разград е сред най- оборотните имена на чалга компанията, получава един от най- високите хонорари и със сигурност няма намерение да отстъпи мястото си, за да се изхранват колежките й, вместо нея и семейството й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *