Димитър Рачков призна за раздялата с Мария Игнатова! Виж Тук:

maria-ignatova-rachkov

Димитър Рачков сложи край на спекулациите за отношенията си с Мария Игнатова. Актьорът написа открито писмо до медиите, за да сложи точка веднъж завинаги на коментарите за дългогодишната му връзка с красивата тв водеща.

„Съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно.” Той заявява още, че това е единственият му коментар по темата и няма да обяснява нищо повече.

За раздялата на звездната двойка се говори още от началото на годината. Стана ясно, че тв водещата си има нов любим, макар и таен – цирковия артист Енчо Керязов. А пък актьорът старателно ги избягваше, като не отиде на нито едно фирмено или лично парти на шефа си Маги Халваджиян. Мария и Рачков все пак кумуваха на сватбата на колегата си Васил Василев – Зуека, тъй като вероятно по- отрано са му обещали.

maria-ignatova-rachkov-1

Малко по- късно пък стана ясно, че Мария Игнатова си е изнесла багажа от къщата на актьора и се е настанила в своя апартамент в „Лозенец“. Тя дори изпрати временно сина си Виктор в дома на баща му Петко Димитров, докато си стъпи на краката.

Каква е била причината за раздялата на една от най- известните и обичани двойки, едва ли ще стане ясно в скоро време. Из медиите се въртяха всевъзможни версии, като се стигна чак до таен аборт.

Рачков и Мария, безспорно, са най- разделяната родна двойка. През осемте години, докато бяха заедно, сигурно стотици пъти беше оповестяван края на връзката им. Те много се забавляваха с подобни клюки, тъй като никога не отговаряха на истината.
Този път обаче е истина. И по всичко личи, окончателно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *