Диляна Попова зарадва сина си със страхотен подарък! СНИМКА:

diliana-popova-1

Диляна Попова реши да зарадва сина си Борил, като сбъдна едно негово желание. А именно, да му подари домашен любимец.

Тригодишният син на манекенката от връзката й с Асен Блатечки много си харесал кученце, порода минишпиц. Майка му също го одобрила и така семейството им се увеличило с още един член!

Вместо да загуби интерес към животинчето, след като му го купят, малчуганът съвсем сериозно се заел с грижите по него, доколкото му позволява възрастта.

Диляна Попова се старае да радва сина си, като му изпълнява желанията, но без да го глези. Красавицата преценила, че е добре за дете на неговата възраст да свиква да се грижи за домашен любимец. Затова му подарила кученцето.

diliana-popova-sin-1

Като всяка самотна майка, манекенката се опитва да изпълнява ролята и на баща. Блатечки често вижда сина си, но предпочита много – много да не се показва с него. Актьорът не иска да наранява допълнително голямата си дъщеря и официалната си половинка. Но пък ощетява сина си.

Диляна пък се опитва пред хората да му гради образ на грижовен баща, за да не страда детето им. Манекенката разказва, че двамата имат хубава връзка помежду си. Блатечки обаче се отбива да го види, само когато има време, и за малко. Дори не помагал кой знае колко финансово. Затова на Диляна Попова й се налага да продължава да заработва като манекенка и модел, особено след като загуби модния си бизнес.

За капак, наскоро красавицата трябваше да изтърпи поредната болка, която й причини актьоръ. Асен Блатечки се обясни публично в любов на жена си Катерина и заяви, че тя е неговата половинка в живота. Той се чувства изключително виновен пред семейството си, заради връзката си с Диляна Попова. Но опитите му да им се реваншира, нараняват майката на второто му дете, както и самото дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *