Диляна Попова шашна всички с новата си професия!

diliana-popova-1

След като загуби модния си бизнес, Диляна Попова се завръща към друго свое амплоа – актьорството.

Красивата моделка и дизайнерка е получила роля в нов филм, който се казва „Сексакадемия: мъже“. В лентата Попова ще играе археоложка.

Последният филмов проект, в който манекенката участва, беше комедията „Още една мечта“ от 2012 г.
След това Диляна Попова забременя от актьора Асен Блатечки. След като роди, красавицата една година се отдаде изцяло на грижите за сина си Борил.

После тя се опита да поднови работата по своята модна линия. Но след няколко месеца се видя принудена да обяви фалит и хлопна кепенците на магазина си, от който се издържаше години наред.

diliana-popova-sin
Диляна със сина си Борил

Диляна се завърна към активна работа като модел. Така успя да закрепи семейния бюджет, за да може да издържа и себе си, и малкия Борил.

Манекенката разчита единствено на собствените си сили, за да осигури прехраната на сина си.

В момента бащата на детето – актьора Асен Блатечки, също не е в цветущо финансово положение. Той е натрупал много дългове покрай филма, който снима от няколко години, но все не успява да довърши. А има да храни още една жена и дъщеря им.

На Диляна Попова пък не й е до връзки с мъже в момента, тъй като се е отдала изцяло на грижите за детето си. Освен това, така си изпати покрай Асен Блатечки, че е разбираемо да не й се занимава с гаджета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *