Деси Цонева скъса с годеника си!

desi-tsoneva-5

Деси Цонева е отменила годежа си с Георги Джамов. Скандалната вип- наследница оповести раздялата им в социалните мрежи.

Двойката се сгоди миналата есен след участието на Деси в риалити формата „Вип Брадър“. Дъщерята на Димитър Цонев обаче предпочете да не избързва със сватбата, за да мине повече от кончината на баща й.

Деси дори планираше двамата с Георги да открият общ семеен бизнес – ресторант за изтънчени специалитети. Тв водещата смяташе да инвестира част от хонорара си от „Вип Брадър“ в начинанието.

desi-tsoneva-6

Деси и Георги Джамов са заедно от около две години, но връзката им никак не вървеше по мед и масло. Дори, докато беше в къщата на „Вип Брадър“ тя планираше да се раздели с него, веднага щом излезе. Деси призна, че той разчитал основно на нея за издръжката си. А тя, тъй като нямала откъде да вземе пари, искала от родителите си. Това водело до тежки скандали с баща й в месеците преди той да получи фаталния инсулт.

Щом излезе от риалити формата обаче, Деси и Джамов на бърза ръка се сгодиха. Заживяха под един покрив, заедно с децата си от предишните си връзки.

Наскоро обаче стана ясно, че имало и друга причина семейството на тв водещата да не одобрява връзката й с Георги. Преди десетина години той живеел на семейни начела с лелята на Деси – сестрата на Димитър Цонев. Отношенията им били много сериозни и даже се говорело, че ще се женят.

Преди около две години Деси Цонева срещнала отново бившия годеник на леля си и … взела, че се влюбила в него! Това призна самата вип- наследница в скорошно свое интервю за „Папараци“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *