Деси Слава скъса джоба! Благой й изяжда парите + още шокиращи разкрития на съседите й:

desi-slava-12

Съседите на фолк певицата Деси Слава отново са й набрали много. Фолк дивата от няколко месеца не е плащала такси за почистване и осветление в кооперацията. Това обаче не е прецедент, а съвсем редовен номер на певицата.

Когато я търсел касиера, Деси все си намирала някакво оправдание, за да не плати таксите за общите части. Веднъж казвала, че няма дребни, друг път, че не е теглила пари от банката, разкриват съседите й.

Постоянните изсулвания на фолк певицата настроили цялата кооперация срещу нея, защото все някой друг трябва да си бърка в джоба, вместо нея. Комшиите недоумяват как е възможно да е толкова известна и търсена изпълнителка, а да няма пари за елементарни разходи. Факт е, че Деси Слава е сред най- оборотните певици в момента, а на всичко отгоре е получила и тлъст хонорар за участието си в „Като две капки вода“.

desi-slava-gadje-1

Но защо се налага да върти такива номера и да се излага, само и само да не плати таксите за входа. Как е възможно толкова голяма звезда все да е на ръба, чудят се съседите й. Според някои, обяснението е, че харчи всичките си пари по младия си любовник Благой.

Той нищо не работи и няма собствени доходи. А това означава, че навярно Деси Слава се грижи да се осигури всичко, включително и джобни. Когато отидат някъде, тя плаща. Почивките и глезотиите – също са за нейна сметка.

Родителите на 20- годишния спортист също нямат против синът им да е държанка на доста по- възрастната от него певица. Те я приемат с охота и дори често всички заедно излизат някъде или ходят на почивка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *