Честито! Нели Петкова стана майка!

neli-petkova-2

Нели Петкова роди първото си дете навръх Успение Богородично. Певицата стана майка на момче.

Бащата на бебето е американското гадже на Нели. Той живее в Ню Йорк. 33- годишната певица обаче роди сина си в България. Заради множеството си ангажименти тук, преценила, че е по- добре да не пътува чак до САЩ. Вместо това, бащата пристигнал в България за раждането.

Бившата вокалистка на Ку- ку бенд работи усилено до юни месец, въпреки напредналата си бременност, която обаче преминала съвсем леко. До последно дори, певицата записваше нови песни в студио. Тя се надява през есента да издаде и албум.

neli-petkova-1

Нели Петкова се завърна в България през 2015 г., след като живя пет- шест години в чужбина. Тя напусна „Шоуто на Слави“ през 2011 г. и замина за Великобритания с гаджето си Миро Гечев, с надеждата да пробие на тамошния пазар. Двойката обаче се раздели след известно време.

Тогава певицата реши да замине за Ню Йорк. Именно там се среща с бащата на детето си. Той няма нищо общо с музиката. Но това не пречело на връзката им.

Двамата обаче не живеят вече заедно. Нели си дойде в България през 2015 г., за да участва в големия концерт на Слави и Ку- ку бенд в „Арена Армеец“. След това обаче, си остана в България. Отвориха й се много ангажименти и певицата предпочете да се къпе в народната любов у дома, отколкото да е никому неизвестна в Ню Йорк.

Междувременно, пътува от време на време при гаджето си, той също идва в България. Но двамата явно няма да живеят заедно. Певицата заяви, че въпреки това, бащата на детето й ще присъства активно в живота му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *