Честито! Гаджето на Златка Райкова й предложи брак!

Тв годежът на Златка и Георги

Златка Райкова и дългогодишният й приятел Георги Валентинов стягат сватба! Плеймейтката получи предложение за брак от любимия си снощи по време на „Като две капки вода“. За годежа, от Испания пристигна бащата на Златка.

Много зрители обаче заподозряха, че явно продуцентът Магърдич Халваджиян се опитва да вдигне рейтинга на шоуто с добре познатата тактита на колегите си от „Вип Брадър“ – тв годеж, тв сватба и пр. Остава до края на „Като две капки вода“Маги Халваджиян да спретне и сватба на Златка и Георги.

Плеймейтката и  ММА боецът имат връзка от четири- пет години. Златка Райкова признава, че той е голямата й любов и мъжът, за когото винаги е мечтала. Въпреки това, двамата така и не се сгодиха за толкова години. Засега не планират и да имат бебе, въпреки голямото желание на Златка. А причината е, че Георги е доста по- млад от нея и още не му се дундуркало бебе.

Сега обаче, ММА боецът изведнъж се реши да й предложи брак, и то по телевизията. Отвсякъде си личи, че става въпрос за пиар акция с цел по- висок рейтинг. Валентинов се появи на сцената в елегантен костюм и падна на колене пред Златка с пръстен в ръка. Плеймейтката пък, без капка колебание, отговори с „да“.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *