Бруталната истина! Ето защо се разделиха Алекс Раева и диджей Дончо:

aleks-raeva-doncho

Алекс Раева шашна всички с признанието, че се е разделила още преди две години с диджей Дончо. Двамата толкова умело са крили раздялата си, тъй като всички мислеха, че още са гаджета.

Певицата разкри, че имали прекалено различни виждания за живота. Разделили се съвсем цивилизовано и до ден днешен са приятели.

Истината обаче е, както винаги, малко по- различна. От години певицата и актриса неистово иска да роди дете. Когато се залюби с диджей Дончо, тя беше убедена, че мечтата й най- после ще се сбъдне. Но грешала.

Дончо се разведе през 2013 г., за да бъде само с Алекс Раева. От бившата си съпруга обаче той вече имал дете. Не искал отново да става баща и да се чуди как да издържа още едно гърло с несигурната си работа като диджей.

aleks-raeva-doncho-2

Баламосвал две- три години Алекс Раева, че ще й направи бебе. Тя пък пламенно разправяше пред медиите, че двамата работят за общ наследник. Осигуряваше му много ангажименти с връзките си, водеше го по екзотични дестинации. Накрая обаче, певицата най- после осъзнала, че Дончо не иска повече деца и само си губи времето с него.

Алекс Раева не крие, че й е трудно да забременее. Категорична е, че ако не стане по естествен начин, ще направи ин- витро. Единственият проблем обаче е, че все още не може да срещне подходящият мъж, който да иска дете, също като нея. Певицата е готова дори на осиновяване, за да сбъдне най- съкровеното си желание.

В момента водещата на Х фактор има нов мъж в живота си, с когото признава, че е щастлива. Този път е решена да крие връзката си далече от медиите, за да й осигури необходимото спокойствие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *