Бориса Тютюнджиева крие минало на компаньонка

Новата п*рно звезда Бориса Тютюнджиева се прехранвала като компаньонка. Моделката, която драпа за слава с участието си в „Къртицата“ минала през леглото на Силвестър Сталоун, при едно от посещенията му в България за снимките на „Непобедимите“.

borisa-tiutiundjieva

Из столичния хай- лайф се шушука, че Бориса прибирала по 1500 евро, за да забавлява цял вечер клиента си. Тютюнджиева била сред редовната клиентела на някои от най- известните софийски чалготеки, като щедро се раздавала, за да зариби някой мераклия. Не един и двама едри бизнесмена опитали платените ласки на красивата Бориса.

Много колежки завиждали на моделката за отбраната клиентела. Затова, за да я извади от

Бориса цъфна в п*рно
Бориса цъфна в п*рно

бизнеса, Катрин Вачева, която нашумя след като беше пребита от футболист, пуснала грозния слух, че Тютюнджиева пипнала венерическа болест. Когато Бориса разбрала за мръсотията, хукнала да издирва Катрин из столичните заведения и като я намерила, здраво я подпукала с шамари.

Участник в „Къртицата“ разкри, че Бориса Тютюнджиева била изхвърлена няколко пъти от хотела, където били настанени звездите от „Непобедимите“ , тъй като имала огромно желание да се срещне с тях. Явно накрая й провървяло, тъй като успяла да се намъкне в леглото на Силвестър Сталоун.

Бориса обаче засега била извън бранша. Имала си много заможен любовник наркобандит, който я спасил от занаята.

Бориса Тютюнджиева снима еротична фотосесия. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/RCXJS3QUrN4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *