Бомба! Слави изхвърли Цветелина Грахич! Ето кой ще я замести:

cvetelina-grahich-6

Цветелина Грахич напуска Ку- ку бенд и „Шоуто на Слави“, обявиха официално от екипа на предаването! Певицата от Босна ще продължи кариерата си като солов изпълнител.

Вече е ясно и кой ще я замести! Това е добре познатата на всички победителка от първия „Мюзик Айдъл“ Невена Цонева. Тя е половинката в живота на барабаниста на Ку- ку бенд Венко, като миналата година двамата се сдобиха и с първото си дете.

Зад кулисите на „Шоуто на Слави“ обаче е известна истинската причина за напускането на Цветелина Грахич. И едва ли то е било доброволно. Босненката с български корен от години е на ръба на уволнението. От известно време обаче, ситуацията й съвсем се усложнила.

Невена Цонева се намърда на мястото на Грахич
Невена Цонева се намърда на мястото на Грахич

Цветелина отслабна драстично през последните месеци и уж причината беше строга диета. Оказало се обаче, че освен строг режим, певицата се подпомага и с прахообразни вещества, за да има сили и енергия на сцената. Грозната истина за състоянието й лъсна по абитуриентските балове преди по- малко от месец.

На участие Грахич се строполила в безсъзнание на сцената пред десетките слисани погледи на празнуващите. Охраната веднага я изнесла, но изявата й била прекратена. Тогава се заговори, че певицата май се подпомага с определени субстанции, за да издържа на стреса от постоянните участия и грандиозни концерти на Слави и Ку- ку бенд. Преди припадъка Цветелина не изглеждала особено адекватна.

Вероятно певицата се е издънила здраво и по време на репетициите за трите големи концерта в „Арена Армеец“ миналия уикенд. Така че, Слави най- вероятно е решил просто да не й продължава договора за работа.

А Невена Цонева винаги му е била слабост. Трифонов не веднъж се е опитвал да подпомага кариерата й, по един или друг начин. Певицата дълги години се опитваше да пробие като соло изпълнител, но с времето загуби всяка надежда. Но пък мястото й в Ку- ку бенд винаги е било запазено.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *