Бомба! Анелия върти любов с турски дипломат! Виж Тук:

anelia-1

Лъсна тайното гадже на фолк дивата Анелия! Певицата върти любов с турски дипломат у нас от близо година. Турчинът е консул в България, но с фолк дивата предпочитат да пазят отношенията си в пълна тайна, пише „Уикенд“.

Анелия и 35- годишния дипломат се запознали по време на участие на певицата в Бургас. Отношенията им обаче бързо прераснали в любов. Консулът наел луксозен апартамент в Бургас, където да се среща с фолк дивата, тъй като не може да я води с жилището, осигурено му от турската страна.

anelia-2

Контактите на консула в родината му, веднага отвориха много възможности за кариерата на Анелия. Дипломатът свързал певицата с няколко големи турски фирми, които да я спонсорират, в замяна на реклама на страната им.

През лятото фолк дивата снима доста скъпо видео в Анталия, а разходите бяха поети от мощния холдинг „Анав“.

Най- новото й видео пък, „Дай ми още“, е снимано в двореца „Чилагас палас“. А за подобна екстра се изискват много солидни връзки, тъй като историческият обект се стопанисва от турското министерство на културата. Снимките из улиците на Истанбул пък са направени абсолютно безплатно за Анелия от екипа на тамошната телевизия „Стар“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *