Благой Георгиев и Есмер показаха Сина си! СНИМКИ:

blagoi-esmer

Благой Георгиев и Есмер най- после показаха сина си Елай. На снимката малчуганът е заедно с бавачката си, която го храни.

Откакто се е родил, малкият Елай е постоянно под грижите на детегледачката си. Есмер така и не пожела да го кърми, а направо го връчи на бавачката.

Наскоро танцьорката се върна към тренировките си. Есмер пусна клипче, за да се похвали, че отново е във форма. Но в кадър попадна отново бавачката, която дундуркаше бебето на Благой и руската му съпруга.
Интересен факт е, че досега нито един от двамата родители не е показвал своя снимка с детето. Но за сметка на това, бавачката вече има доста запечатани моменти с повереното й бебе.

Малко след раждането, Благой започна да води половинката си по екскурзии и почивки. Вероятно Есмер е страдала от следродилна депресия. Дълго време рускинята изобщо не се усмихваше. Вместо това отслабна още повече и видимо посърна.

esmer

Няколко месеца бяха необходими на Есмер, докато отново се съвземе. След като се оправи, първата работа на рускинята беше да се върне в залата по танци, за да поднови тренировките си.

Благой Георгиев има още две деца от връзката си с бившата гимнастичка Христина Витанова, която в момента отново е бременна, но от новия мъж в живота си – милионера Лазгин.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Благой Георгиев и Есмер показаха Сина си! СНИМКИ:"

  1. plenty of fish   31.07.2019 at 18:06

    Truly when someone doesn’t know after that its up to other visitors that
    they will help, so here it occurs.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *