Бившият на Жана Бергендорф я съди! Причината е Шокираща:

Проблемите на певицата Жана Бергендорф сякаш нямат край. Наскоро тя призна, че бившият й приятел, танцьорът от „Максимус“ Лео, я съди за домашно насилие.

Той я обвинява, че по време на връзката им, изпълнителката често му посягала и го биела.

Именно заради домашен скандал помежду им, Жана беше арестувана за 24 часа преди две години. Тогава Лео я обвини, че го наръгала с нож в крака.

За капак, певицата била осъдена от фирма за бърз кредит в края на миналата година. През 2016 г. победителката от Х- фактор изтеглила пари от тях, за да плати глобата за ПТП- то, което предизвика надрусана в центъра на София. След присъдата, освен че трябва да върне сумата от 2000 лева, певицата дължи още 500 лева заради лихвите.

Жана и гаджето й Лео

Постоянните скандали около Жана Бергендорф принудиха продуцентката й Саня Армутлиева да я изхвърли от „Вирджиния рекърдс“. Като основна причина за раздялата им, бившата шефка на певицата посочи проблемите с наркотиците и гаджето й – танцьорът Лео. Армутлиева разкри, че многократно говорила на Жана, че трябва веднъж завинаги да разкара Лео, защото той само й вреди. Но певицата отказвала да повярва.

Вместо да разкара танцьора, Жана остана без продуцент и от близо година работи като самостоятелен изпълнител.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *