Бившата на Слави роди второ дете от боксьора Коко Колев!

martina-ognianova-slavi

Второ дете е родила бившата любов на Слави Трифонов- танцьорката Мартина Огнянова.
Красивата балерина е дарила с още един син половинката си боксьора Николай Колев – Коко. Година по- рано двойката се сдоби с първородната си рожба.

Коко Колев има боксова школа и се труди от сутрин до вечер, за да издържа двете си деца и майка им.
Мартина Огнянова и половинката й пазят в пълна тайна личния си живот. Не желаят медиите да ги притесняват, заради връзката на танцьорката с шефа й Слави Трифонов. Много внимават и крият себе си, а и децата си от всякаква публичност.

martina-ognianova
Мартина и Коко Колев вече имат две деца

Мартина заряза Слави преди две години, заради връзката си с Коко Колев. Танцьорката се запознава с боксьора, след като се записва при него да тренира. Двамата се влюбват лудо и не след дълго започват връзка зад гърба на властния шоумен.

След няколко месеца Мартина напуска Слави Трифонов. Въпреки че спортистът няма финансовите възможности на тв водещия, красивата балерина не се поколебава да зареже заможния тв водещ, в името на любовта.

След като се събира с Коко Колев, не след дълго Мартина забременява и ражда първото им дете.

За Слави Трифонов нещата обаче не са толкова розови. Откакто танцьорката го заряза, той не е имал сериозна връзка. Наскоро плешивия шоумен призна, че е сам като куче и няма жена до себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *