Бащата на Крисия разкри как Слави Трифонов я изхвърлил от шоуто! Ето какво се случило:

Бащата на детето на Крисия – детето- чудо от Разград, направи шокиращи разкрития за раздялата с  бившия продуцент и ментор на малката певица – Слави Трифонов. Тв водещият, който години наред експлоатираше талантливото дете, го изхвърлил без никакво обяснение и сега изобщо не се сеща, че то съществува!

„Слави Трифонов и екипът й забравиха, че Крисия съществува. Не й звънят, не я търсят. Някъде около Коледа последно имаше един телефонен разговор и след това–нищо“, заяви Марин Тодоров, баща на Крисия.

Той разкри, че изведнъж Слави Трифонов започнал да игнорира талантливата му дъщеря. Момичето, което спечели второ място на детската Евровизия, спряло да получава каквито и да е покани за участия! Родителите се опитали да се свържат с продуцента й Слави Трифонов, за да го питат какво се случва – но неуспешно! Поради тази причина, в края на миналата година, просто не подписали нов договор с фирмата на Дългия.

Крисия, както и екранният й партньор господин Андреев, бяха свалени тихомълком от „Шоуто на Слави“ в края на миналата година.

А тактиката, използвана от Дългия, за да разкара малката певица, е добре известна и прилагана през годините спрямо други таланти, работили в екипа му. Когато Трифонов иска да изхвърли някой от „Шоуто“, просто спира да му осигурява каквито и да е ангажименти. Без обяснение. Така, човекът се вижда принуден да напусне, тъй като все пак трябва да се храни.

В момента родителите на Крисия са се заели сами да продуцират кариерата й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *