Арестуваха Християн Гущеров след пиянско меле! Блъснал полицейска патрулка!

Християн Гущеров се озова в пандиза за 24 часа след като беше арестуван за хулиганство!

Всичко започнало с поредният запой на милионерския синковец в мутренския столичен бар „Домби“. Под въздействие на алкохола, Гущеров- син започнал да се кара със съседна мъжка компания.

Скандалджиите излезли да се карат навън. Но в един момент се качили по тузарските си автомобили и започнали бясна гонка из столичните улици.

Гонката бързо се превърнала в меле между охранителите на Християн Гущеров и другата компания. Не след дълго се намесили и  полицейски патрули, за да разтърват милионерските синчета.

Гущеров- син обаче помлял един от автомобилите на униформените със своя джип.

Богаташкият синковец се озовал зад решетките за 24 часа с обвинение за хулиганство и шофиране в пияно състояние. Той категорично отказвал да даде проба за алкохол.

Разбира се, едва ли ще последват някакви санкции за милионерския наследник. Вече сме свикнали да гледаме как децата на тези, които окрадоха държавата, безчинстват, а след това влиятелните им родители ги покриват.

Преди месец видяхме същото със сина на бившата министърка Долорес Арсенова – Калоян Арсенов, който беше арестуван, след като посред бял ден извади пистолет и започна да стреля на посоки, в близост до училище. Куршумите му рикуширали в съседна жилищна сграда и по чудо се размина без жертви.

Но, случаят беше потулен. Калоян Арсенов е все така с  чисто досие и може да продължи да безчинства с парите, които майка му открадна навремето като царска министърка.

Същото най- вероятно ще се случи и с Християн Гущеров. Баща му Добромир ще трябва да си развали спокойствието в Австрия, където живее от години, за да оправи положението на сина си и да го спаси от по- нататъшни санкции.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *