Арестуваха Гринго на Софи Маринова! Вижте колко години затвор го грозят:

sofi-marinova-gringo-1

Гаджето на Софи Маринова – Гринго, е зад решетките за 72 часа заради заплахи и рекет на бизнесмен от Айтос.

В петък Тодор Давидов, както е името на любимия на фолк дивата, заедно със свой авер нападнал дома на Асен Атанасов – Ариф. Гринго и съучастникът му рекетирали бизнесмена за 50 000 лева, като в дните преди да атакуват дома му, го заплашвали по телефона.

След нападението на къщата на Ариф, гаджето на Софи Маринова се озова в ареста за 72 часа. Очаква се днес да се разглежда мярката му за неотклонение.

Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, Гринго може да влезе в затвора за 2 до 8 години.

Изнудваният айтоски бизнесмен се занимава с производство на контейнери за отпадъци. Вероятната причина за заплахите и нападението е сделка между неговата и софийска фирма.
В петък вечер Гринго и съучастникът му открили стрелба срещу дома на Асен Атанасов.

sofi-marinova-gringo

Дали Софи Маринова е знаела нещо за тъмните дела на възлюбения си, не е ясно. Певицата обаче прекарва по- голямата част от времето си в Айтос при семейството на Гринго.

Фолк дивата се започна с младото си гадже преди две години по време на участие в Германия. По това време той се препитавал като охрана на нощно заведение. Но усилено се говори, че всъщност е заработвал като сутеньор при албанската мафия.

След като завъртя главата на Софка, Гринго се завърна в България, за да живеят заедно.

Фолк ветеранката се опита да го вкара в правия път като на бърза ръка го преквалифицира певец. Осигури му песни и клипове и навсякъде го водеше по участия със себе си.
Но явно Гринго е решил, че не изкарва достатъчно от музика и се е завърнал към стария си занаят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *