Антония Петрова гушва 30 млн долара от развода с Бередин! Подробности:

antonia-petrova-beredin

Антония Петрова се е заканила да ошушка съпруга си Александър Бередин, с който в момента са в процес на развод. Бракоразводното дело ще започне скоро, а перничанката смята да измъкне огромна сума от руснака.

Все още не е ясна причината за развода, но със сигурност Антония и Бередин не са заедно от пролетта. Говори се, че Александър си намерил друга жена в Москва и вече не искал да живее в България. Петрова пък така и не пожела да го дари с дете.

antonia-petrova-9
Петрова ще живее като холивудска звезда, ако одруса руснака

„Мис България“ смята да го съди за 30 милиона долара, като има голяма доза вероятност да получи 10% от сумата. Перничанката ще претендира и за имоти, придобити по време на брака им. Александър също няма да се даде без бой. Но докато се стигне до момента, в който Антония Петрова ще сложи ръка на част от богатството на руснака, разчита на издръжка от новото си гадже.

От лятото Антония се среща с доста по- млад мъж от нея. Говори се, че е богаташки наследник и перничанката няма никакви притеснения за финансовата си стабилност. Младокът бил луд по Антония, но засега двамата нямат намерение да афишират връзката си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Антония Петрова гушва 30 млн долара от развода с Бередин! Подробности:"

  1. Бързи кредити   24.09.2016 at 5:52

    Можем само да и завиждаме 🙂 Да е жива и здрава!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *