Анелия пред фалит! Няма пари да довърши палата си! Виж колко струва:

anelia-palat-1

Банковите сметки на Анелия вече са на червено заради строежа на палата й в „Драгалевци“. В момента работата по къщата е прекратена, тъй като певицата вече се е охарчила жестоко.

Строежът на палата до момента струва повече от 500 000 лева, а за да го довърши, Анелия спешно трябва да набави още поне 100 000 лева.

Певицата се надявала до есента къщата на мечтите й вече да е готова. После къщата уж щяла да бъде готова за Коледа, но и това не станало. Строителните работи се забавили, а междувременно Анелия свършила парите. Работниците напуснали строежа в очакване на новия транш, за да продължат.

Коко Динев
Коко Динев

Това обаче ще се случи най- рано през януари. Анелия пък се надява в празничния месец декември да успее да спечели достатъчно, за да осигури необходимите средства за довършването на къщата.

Певицата поне спестила голяма част от разходите, тъй като парцелът, на който строи, й бил подарен от бащата на дъщеря й – Коко Динев.За земята бизнесменът се оръсил 300 бона. Огромният разход докарал тежки семейни проблеми на Коко Динев, тъй като Емилия била категорично против.

Въпреки че има още доста неща за довършване, Анелия вече работи по обзавеждането.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *