Андрей Ковачев от ГЕРБ – тайното гадже на Наско Месечков

Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е мистериозният политик, който бил гадже на Наско Месечков, разкри журналистът Антон Стефанов. Иво Аръков, който забърка гей скандала, нито потвърди, нито отрече.

nasko-mesechkov

Всъщност самият Наско Месечков се набута между шамарите, когато в последната игра в къщата, реши, че трябва да изобличи връзката между Иво Аръков и Мария Илиева. Танцьорът застана очи в очи с актьора и го обвини, че лъже за отношенията си с поп певицата, защото той бил вечерял с тях, докато били гаджета.

Иво Аръков помоли Месечков да не коментира темата, защото и той има какво да каже за въпросната вечеря. Танцьорът обаче продължи да му чете конско. Тогава актьорът заяви в прав текст, че на срещата Месечков бил също с гадже – мъж, който всъщност е доста известен политик.

andrei-kovachev-gerb

Танцьорът отрече, че мистериозната персона му е гадже, просто били приятели.

Първите подозрения паднаха върху Кристиян Вигенин от БСП, тъй като Татяна Буруджиева се оказа защитник на Месечков в нощта на елиминациите.

На следващата сутрин при Гала обаче, политикът се оказа друг – Андрей Ковачев от ГЕРБ, който е сред известните гейове в политиката. Антон Стефанов посочи конкретно него, а Аръков с тънка усмивка заяви, че няма да коментира.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *