И Андреа се Отърка в Коравия… Бицепс на Майк Тайсън! + СНИМКИ Виж Тук:

andrea-maik-taisan

Андреа не пропусна да се изфука с доста снимки от посещението на Майк Тайсън в спортния център на половинката й Кубрат Пулев и брат му Тервел.

Легендарният боксьор пристигна в страната ни заради участието си във Вип Брадър 2016 г . Освен снимките в къщата на звездите и множеството интервюта, които даде, Тайсън беше и специален гост в спортния център на братя Пулеви.

andrea-maik-taisan-1

Боксовата легенда похвали Кубрат Пулев и заяви, че е впечатлен от работата му. Но Железният Майк остана очарован повече от половинката му Андреа. Фолк дивата не пропусна да се снима с легендарния спортист и да попърхя с мигли, гушната в обятията големия черен мъж.

andrea-maik-taisan-2

Братя Пулеви подариха на боксовата легенда реплика на панагюрското златно съкровище за спомен от България, както и два бели гълъба – любимите птици на боксьора, за когото малко се знае, че е запален гълъбар.

Спортната икона призна, че съвременният бокс е много по- различен от времето, когато той е започнал. Тайсън разкри още, че бил толкова беден, че имал само дрехите на гърба си. Сега обаче спортът е зад гърба му. Майк признава, че е отдаден изцяло на съпругата и децата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *