Андреа: Митко Пайнера е за затвора! Ето какви са мръсните му схеми:

В последно време Андреа не спира да атакува бившия си шеф Митко Пайнера. Фолк певицата го обвини, че не само използва звездите от компанията си, за да богатее на техен гръб, но и че фалирал половината нощни заведения.

Половинката на Кубрат Пулев разкри, че шефът на чалга гиганта съсипал бизнеса с рекетьорските си методи на работа. Първо, надувал хонорарите на звездите си, а после принуждавал ресторантьорите да канят само имената от неговия каталог.

Андреа стигна и по- далече като заяви, че Митко Пайнера трябва да влезе в затвора заради тези схеми.

Фолк фурията призна, че трудно си намира ангажименти, защото бившият й шеф съсипал бизнеса на собствениците на нощни клубове и дискотеки.

Въпреки че никога не е крила негативното си отношение към Митко Пайнера, тя разкри, че неотдавна той й се обадил да я попита дали няма да се връща във фирмата.

Андреа напусна „Пайнер“ преди две години и оттогава работи с румънски продуценти. Засега обаче не е постигнал кой знае какви успехи, а и много рядко издава нови песни. Въпреки това, често получава различни международни награди, които навярно са заслуга по- скоро на румънските й партньори, отколкото на песните й.

За разлика от Андреа, колежката й Камелия, която напусна „Пайнер“ малко преди нея, се радва на много успехи, откакто сама си е шеф. Фолк ветеранката продължава да е сред най- оборотните имена в бранша и се спуква от участия. Освен това, Камелия се уреди да бъде жури за втора поредна година в „Гласът на България“, въпреки слуховете, че нейни колежки щели да я изместят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *