Алчност! Ето защо Николета не дава развод на Валери – Истината Тук:

nikoleta-valeri-1

4 милиона лева са причината Николета Лозанова да не дава все още развод на Валери Божинов.

Футболистът съвсем скоро трябва да получи 3,5 млн. евро заради нарушаването на договора му със „Спортинг“. Божинов беше уволнен през 2013 г.от португалския тим в разрез с условията на сделката помежду им. Футболистът заведе дело срещу „Спортинг“, като се очаква да го спечели.

Процесът вече е във последната си фаза – Арбитражния съд в Лозана. Решението по делото трябва да излезе в края на януари тази година. Именно тогава Николета най- после ще даде развод на Валери, но и ще претендира за половината от обезщетението му от 3,5 млн. евро от „Спортинг“.

Бракът с Николета ще излезе солен за Валери Божинов
Бракът с Николета ще излезе солен за Валери Божинов

Освен за крупната сума, плеймейтката ще поиска и половината от недвижимото му имущество, както и всичките му приходи, получени по време на брака им.

Валери Божинов обяви миналата зима, че се разделя с майката на дъщеря си. Футболистът така и не разкри причината за внезапния обрат в отношенията им. Николета също не коментира нищо за раздялата им. Но усилено се говори, че Валери е спипал благоверната си в крачка с друг мъж.

Така или иначе, вече цяла година плеймейтката отказваше да подпише документите за развод. Сега вече е ясно защо го е правила.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *