„Господари на ефира” тръгват по Нова ТВ!

Господари на ефира

Официално вече се знае, че Нова ТВ и продуцентът на „Господари на ефира” – Маги Халваджиян, се разбраха да пуснат още есента предаването в ефир.

То ще бъде изцяло реновирано, като освен обичайните неща- декори, рубрики и изненади, ще е с почти нова концепция. Може би, заради критиките към предаването, че е безинтересно от страна на зрителите и критиците. „Господари на ефира” почти е на път да приключи своите отношения с италианския вариант на предаването Striscia La Notizia. Което е напълно логично, имайки предвид, че то е вече почти девет години в ефира на българските зрители и е придобило своя собствена уникална визия,  която явно се възприема на българска територия. Визия,

Адреналинките

която се различава доста от италианския оригинал. Интересно е дали Джуди Халваджян, братът на Маги Халваджян, за да постигне преобразяване на предаването, ще смени екипа от сценаристи, режисьори и водещи! И в каква посока ще се промени, за да е полезно за зрителя, имайки предвид, че напоследък иначе интересното предаване бе станало доста тегаво на моменти и трудно за гледане. Може би заради напрежението между продуцента и излъчващата го телевизия БТВ. Да се надаваме, че от есента ще гледаме едно ново, интересно и атрактивно предаване по Нова ТВ, което няма да е само загуба на време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *